Dorpshuis Harreveld verrast vrijwilligers met 1.5m kerstattentie

Ook in Dorpshuis ’t Kempken is niet onopgemerkt gebleven dat 2020 een vreemd jaar was. Normaal gesproken bruist de woonkamer van Harreveld alle dagen van de week. Dit jaar was de deur vaker gesloten dan geopend. Geen vergaderingen, trainings- oefenavonden, mini soos, met etten, KBO-middagen, koersbal, volleybal wedstrijden, badminton, kaartavonden, vrienden-schiet-toernooi, gym-,  toneel-, harmonieuitvoeringen, pronkzitting en sinterklaas intocht. Gelukkig mocht de BSO zijn activiteiten voortzetten en ook de schoolgym en de sporten voor de jeugd konden grotendeels doorgang vinden. Ook mogen we terug kijken op een heel mooi beachvolley-seizoen. Er mochten danwel geen competities georganiseerd worden, maar met in achtneming van de nodige hygiëne maatregelen heeft menig volleyballer uit Harreveld en omstreken regelmatig met de blote voeten in de zandbak kunnen staan voor een trainingspotje.

Het dorpshuis draait geheel op vrijwilligers. De roosters voor schoonmaak en bardienst waren zoals gebruikelijk telkens gereed. Iedereen stond paraat om zijn steentje bij te dragen. Maar helaas vaak tevergeefs, omdat de deuren gesloten moesten blijven. Afgelopen week heeft het dorpshuisbestuur alle vrijwilligers bedankt en een kerstgroet gebracht vergezeld van een corona-proof attentie van 1.5 meter lang. We hopen elkaar in 2021 vaker te mogen ontmoeten. In elk geval wensen we iedereen  een voorspoedig en vooral gezond 2021.

Bestuur Dorpshuis ‘t Kempken